VIDEO: Millist muruniidukit valida?

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad on täies hoos ja aiatöödeks on sisse pandud viies käik, mis tihti tähendab uue aiatehnika soetamist, sest vanad tööriistad on alla andnud või on lihtsalt vajadused muutunud. 

Hoolimata sellest, et turule on tulnud kõiksugu kaasaegset aiatehnikat, mis ka iseseisvalt aias toimetada suudavad, teeb kõige paremini töö ära ja meele rõõmsaks just see tööriist, mis on poest kaasa toodud arvestades reaalset vajadust.

Niidukite maailmas orienteerudes tuleb väga täpselt mõelda, kas niidetakse linnaaias või maakohas, kas eelarve on pigem 100€ või 800€, kui palju on vaja manööverdada, kas näiteks kohvitopsi hoidja olemasolu muudab niitmise nauditavamaks või on hoopis oluline muru kogumise võimalus?

Bauhofi ekspert Priit Veski aitab muruniidukite maailmas orienteeruda ja räägib Meistriklubi videos põhjalikumalt erinevate muruniidukite omadustest ja funktsioonidest.

Loe ka muru hooldamisest ja teisi kasulikke nõuandeid Aiaparadiisi blogist.

Aiaparadiisi lehelt leiad ka nõu, millist murutraktorit valida. Loe lisaks siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles